вторник, 2 октомври 2012 г.

Победители от предизвикателствата и честит ми блогорожден ден!!!

Здравейте, прекрасни, мили и креативни дами!
Започвам с извинение, закъснях с обявяването, но... моля да ме разберете! Макар и не много на брой участия, искам да кажа, че сериозно ме затруднихте с избора!:)))
И така, рам-там-там-там, победителите са:
Предизвикателство - Бяло, черно и любим цвят - Miss Emerald

Предизвикателство - Семпла и изчистена картичка - Kakichka

Предизвикателство - Мечета - Villi
Много съм благодарна на всички вас за пожеланията и милите коментари, за подкрепата през тази година и за времето, което отделихте за мен и предизвикателствата! 
Пожелавам на всички ви здраве, време и вдъхновение!
А победителките - напишете ми данните си и как предпочитате да ви изпратя наградите на e-mail boryaatabvdotbg или направо съобщение до Facebook-страницата ми.
 
Хубави и слънчеви дни!
Бо
 

5 коментара:

Villi каза...

Ехааааа...трогната съм! Много,много ти благодаря Bo!:))) Честит Блогорожден Деен!!!:))) Да си жива и здрава -все такава креативна дама,пожелавам ти безброй усмивки,непресъхващо вдъхновение и прекрасно слънчево настроение!:)))
Прегръдки:) Вили:)))

district2 каза...

Честито!Много хубави картички!

Toni каза...

Честито на печелившите и на награждаващата - още много предизвикателства и вдъхновения да зададеш!

Miss Emerald каза...

Здравей, Бо! Благодаря ти за избора! Изненада ме много приятно! За мен бе удоволствие да направя не само тази картичка, но и семпла и изчистена и въпреки че закъснях и изпуснах срока, за включването й, не съжалявам, защото за мен бе удоволствие да изработя нещо по зададена от теб тема! Успех и много усмивки!

Kati каза...

Ех, много приятна изненада - благодаря ти Бо. Много се забавлявах докато правех всички картички за теб, определено си беше вдъхновяващо предизвикателство. Желая ти много успехи, късмет и споделени мигове с нас в картичкофурийското пространство.