петък, 21 септември 2012 г.

Трето и последно предизвикателство

Здравейте, креативни дами!
Дойде ред и на последното предизвикателство, което е на тема " Мечета"
За всички прекрасни и добри мечета в живота ни :)
Ето какво подготвих аз:

Условията за участие са като в предишните предизвикателства, а наградата е:

Очаквам ви!:)

5 коментара:

Valchen каза...

Страшно сладка картичка, много ми харесват цветовете и сладурското мече! Аз явно съм пропуснала предизвикателствата ти, но се надявам да се включа в темата мечета, дори знам вече с кое печатче ще направя нещичко:)

Miss Emerald каза...

Супер сладък Мечо! И въпреки, че моя ме измъчи миналия път, съм склонна да опитам отново с някой сладур. Така или иначе сватбените вълнения, изразяващи се в картички, минаха и мога да опитам да се включа не само в това, но и в останалите ти предизвикателства!

Ellie каза...

Много сладка картичка и е показана по чудесен повод! Да ти е честит празника на блога! Дано вдъхновението никога не те напуска и времето да ти стига, за да успяваш да твориш и да ни радваш с красиви публикации!

Kati каза...

Бо, извинявай, много съм станала разсеяна напоследък. Аз отворих на телефона си, прочетох каквото ми се искаше ;) демек Мечта и така ме обсеби темата, че не погледах втори път. И даже вчера като побликувах уж прочетох пак, видях картичките на другите мацки и се зачудих какви са тия мечета, обаче аз пак си чета мечта :) Изтрих картичката, ако измисля някое мече ще се включа отново. И пак извинявай.

goldie каза...

Аз нещо не съм разбрала,че ни предизвикваш.Но едни мечо -бебешки съкровища имаш от мен!
Честита ти блогогодинка!Пожелавам ти още много вдъхновени годинки в нашето пространство!
:)